Bankiety
Bankiet jest eleganckim przyjęciem o charakterze oficjalnym, zatem jego organizacja musi przebiegać idealnie. Wspaniałe wnętrze, wyśmienite kompozycje smakowe oraz profesjonalna obsługa sprawią, że poczujecie się Państwo niczym na uczcie królewskiej... Serdecznie zapraszamy!
Proponowane menu:
Stół szwedzki:
- Wyborny schab faszerowany figą i aromatyzowany św. rozmarynem
- Karczek pieczony serwowany z rucolą i fetą
- Vitello tonnato
- Caprese z grillowaną cukinią i pomidorkami cherry
- Rożki z łososia wędzonego z kaparami i twarożkiem w sosie limonowym
- Pieczone pstrągi faszerowane musem warzywnym
- Tartinki z tapenadami
- Babeczki bankietowe z 3 farszami
- Sałatka nicejska
- Sałatka francuska z serem camembert
- Świeże warzywa z dipami
Stół deserowy:
- Lustra słodkości
- Wyspa owocowa
- Fontanna czekolady
Podgrzewacze:
- Żeberka w miodzie gryczanym
- Pieczone podudzia kurczaka w sosie marsala
- Ryż kantoński
- Warzywa gotowane na parze z ziołami
- Ziemniaczki z wody z masełkiem i koperkiem
- Zapiekanka makaronowa z serem pleśniowym
- Aromatyczny barszczyk czerwony
Opcja extra:
- Hiszpańska szynka Serano serwowana przez kucharza
- Granita cytrynowa
- Świeżo siekany tatar wołowy
Jesteśmy otwarci na Państwa pomysły podczas sporządzania menu.