Catering weselny
W tym szczególnym dla Państwa dniu najważniejsza jest wspaniała zabawa i wyśmienite dania oraz trunki. Dzięki naszej profesjonalnej organizacji przeżyjecie Państwo niepowtarzalny wieczór pełen wrażeń i atrakcji.
Proponowane menu:
Dania gorące:
- Rosół królewski z kołdunami
- Roladka wieprzowa + ziemniaki opiekane + mix sałat z salsą verde
- Pałki z kurczaka na sposób chiński z ryżem jaśminowym
- Udziec płonący z ziemniakami opiekanymi białymi kiełbaskami parzonymi
- Barszcz czerwony z pasztecikiem z mięsem
Przystawki zimne:
- Półmisek mięs pieczonych + dekoracja z własnych wędlin
- Befsztyk tatarski serwowany przez szefa kuchni na Sali w czasie przyjęcia
- Golonka faszerowana z sosem chrzanowym
- Tym baliki drobiowe
- Polędwiczka po francusku
- Roladka z łososia wędzonego z kremem twarożkowym
- Śledzie z cebulką
- Sałatka caprese
- Jajko w szynce na sałatce jarzynowej
- Sałatka grecka
Deser:
- Panna cotta z sosem jeżynowym
Dodatkowo:
- Fontanna czekolady z founde owocowym
- Fontanna orzeźwiającego ponczu
- Drink bar z pokazem barmańskim
- Wyspa owocowa
- Słodkie lustra deserowe
- Ciasto na stole deserowym
Wesele Plenerowe
Dania gorące:
- Rosół królewski z makaronem i kołdunami
- Polędwiczka wieprzowa z sosem kurkowym, szyszki ziemniaczane, sałata winegret
- Przekładaniec z warzywami i zapiekanym serem
- Strogonoff
Grill:
- karczek
- filet z kurczaka
- biała kiełbasa
- kaszanka
- pieczone ziemniaki
- cukinia
- pieczywo
- sosy
- sałata vinegrette
- ogórki kiszone
Desery:
- Grenadyna
- Lody sorbetowe
Przystawki:
- pasztet ze śliwką
- carpaccio z buraka czerwonego z salsą verde i parmezanem
- polędwiczka wieprzowa w sosie frencz
- roladka z łososia wędzonego sera twarogowego i suszonych pomidorów
- marynowane pomidorki cherry z mozzarellą
- tapenada oliwkowa serwowana z grzankami
- vitello tonnato górka cielęca w sosie tuńczykowym
- sałatka caprese z grillowanym bakłażanem i pomidorkami cherry
Przyjęcie Weselne Wersja Premium
Dania serwowane 1 porcjowo dla każdego gościa:
- Sałatka z pieczonymi krewetkami black tiger w maśle cytrynowym i dresingiem z granata
- Zupa frutti di mare z pomidorkami cherry i białym wytrawnym winem
- Filet z polędwicy wołowej w sosie burgundzkim z rosti ziemniaczanymi i sałatą vinegre miodową
- Torcik wieprzowy zapiekany z bakłażanem pomidorem fetą , na sałacie salsą verde
Deser:
- Gruszka amaretto Ala dworek arkadia
Deska pieczonych rozmaitości mięsnych serwowana przez Szefa kuchni wprost dla gości:
- rostbef wołowy
- górka cielęca
- szynka wieprzowa w skórze pieczona
- podudzia drobiowe marynowane w curry
- białe kiełbaski
- ziemniaki pieczone w mundurkach
- sos rozmarynowy na czerwonym winie
- ogórki małosolne kiszone lub konserwowe
Stół szwedzki:
- Różycki z wędzonego łososia z rakami i krewetkami w sosie ogórkowo- kaparowym
- Vitello tonnato górka cielęca w sosie tuńczykowym
- Rolada szpinakowa z suszonymi pomidorami parmezanem i św. bazylią
- Sałatka francuska z jajkami przepiórczymi , krewetkami , i wątróbka drobiową
- Warzywa grillowane z serem bałkańskim
- Tapenady oliwkowe
Dania na stole:
- Faszerowane pstrągi
- Tradycyjne mięsa pieczone marynowane w świeżych ziołach
- Tatar z wołowiny i koniny przyrządzany w trakcie imprezy
- Śledzie marynowane w białym winie z kaparami i oliwkami
- Mini caprese
Dodatkowo:
- Lustra słodkości
- Wyspa owocowa
- Fontanna czekolady
- Drink bar z pokazem barmańskim w trakcie przyjęcia
Jesteśmy otwarci na Państwa pomysły podczas sporządzania menu.