Studniówki
Przetańczyć tą szczególną noc – to zapewne główna myśl każdego maturzysty. Jednak wspaniałe potrawy, cudowna aranżacja oraz atmosfera, w jakiej odbywa się bal potęgują jego moc i czynią nadzwyczajnym.
Proponowane menu:
Przekąski gorące:
- Rosół królewski
- Roladka schabowa nadziewana szynką pieczarkami i serem + ziemniaki opiekane + mix sałat
- z salsą warzywną
- Ragut z kurkami w sosie śmietanowym
- Barszcz czerwony z pasztecikiem (farsz do wyboru)
Przekąski zimno:
- Mięsa pieczone (szynka, karczek )
- Polędwiczki z kurczaka w sezamie z sosem czosnkowym i meksykańskim
- Sałatka gyros z grzankami czosnkowymi
- Sałatka caprese z grillowanym pomidorem
- Sałatka grecka z marynowaną fetą
- Jajka w mundurkach z szynki
- Pierś kurczaka w sosie francuskim
- Łosoś wędzony z sosem ogórkowo – kaparowym
Dodatkowo:
- Ciasta i słodkości
- Wyspa owocowa
- Napoje zimne (firma pepsi), soki owocowe – bez ograniczeń
- Napoje gorące (kawa, herbata) – bez ograniczeń
- Fontanna ponczu
Jesteśmy otwarci na Państwa pomysły podczas sporządzania menu.