Koktajle
Organizujesz imprezę? Planujesz lekkie i wykwintne przekąski? Skorzystaj z naszej propozycji na koktajl, a Twoi goście na pewno będą zadowoleni. Życzymy smacznego!
Proponowane menu:
Bufet zimny:
-
Tartinki:
- z szynką parmeńską i wiórkami parmezanu
- z kozim serem i grillowaną papryką
- z serem rokpol i pistacjami
- z rostbefem i sosem cumberland
- z pstrągiem wędzonym, sosem kaparowym i cytryną
- z włoską salami i marynatami
- z wędzonym łososiem i sosem miodowo-musztardowym
- z ementalerem i owocami egzotycznymi
-
Szaszłyki koktajlowe z:
- z mozzarellą, pomidorkami cherry i świeżą bazylią
- z kabanosem i marynatami
- z grillowanym kurczakiem, ananasem i serem camembert
- z ementalerem i winogronami
- z grillowanej gruszki z serem pleśniowym
- Muszle makaronowe z sałatką krabową
- Bruschetta z włoską salami, papryką i bakłażanem
- Babeczki koktajlowe z kremem tuńczykowym i kaparami
- Babeczki koktajlowe z pieczonym kurczakiem, pastą curry, rodzynkami i migdałami
- Mini crepes z wędzonym łososiem i serkiem śmietankowym
- Roladki z grillowanego bakłażana z kozim serem i suszonymi pomidorami
- Pstrąg wędzony w ruloniku z grillowanej cukinii
- Seler naciowy z pastą roquefort i orzechem włoskim
Bufet gorący:
- Quesadillas z chutneyem paprykowym
- Sataye z dipem orzechowym
- Tiftelle ze świeżym imbirem i czosnkiem
- Szaszłyki z grillowanych krewetek i chorizo
- Śliwki kalifornijskie w bekonie
- Quiche po meksykańsku
- Vol au vents z borowikami
- Chrupiące pierożki z suszonymi pomidorami
- Pizzetta z Pesto
Bar sałatkowy:
- Koktajl z indyka z owocami
- Sałatka z wędzonym łososiem, brokułami, zielonymi szparagami i groszkiem cukrowym
- Wykwintna sałatka z serami pleśniowymi, winogronami i gruszką na sałacie lodowej
- Sałatka z paluszków krabowych z selerem naciowym i kukurydzą
- Sałatka z marynowanej pieczonej wołowiny z papryką i sezamem
Desery:
- Eklerki koktajlowe z bitą śmietaną
- Tiramisu
- Orzeźwiający mus cytrynowy
- Trufle czekoladowe
- Sałatka pomarańczowo-truskawkowa z miętą
Napoje zimne i gorące:
- Kawa świeżo parzona z ekspresu
- Herbata Dilmah z samowara
- Dodatki: mleko, cukier biały, brązowy, słodzik, cytryna
- Woda mineralna gazowana i niegazowana
- Soki owocowe
Jesteśmy otwarci na Państwa pomysły podczas sporządzania menu.