Konferencje i szkolenia
Znaczącym elementem każdej konferencji lub szkolenia jest poczęstunek uczestników. Proponujemy Państwu profesjonalną organizację cateringu: rewelacyjne menu, elegancką salę oraz fachową obsługę.
Proponowane menu:
Przekąski zimne:
- Półmisek mięs pieczonych
- Polędwiczka wieprzowa w sosie francuskim
- Roladka z łososia z suszonymi pomidorami
- Rolada ze szpinaku z farszem z oliwek
- Pasztet ze śliwką
- Carpaccio z buraka czerwonego z salsą verde i parmezanem
- Polędwiczka wieprzowa w sosie frencz
- Marynowane pomidorki cherry z mozzarellą
-
Tapenada oliwkowa serwowana z grzankami
Bufet sałatkowy:
- Sałatka cezara ala Arkadia
- Sałatka francuska z kolorowym makaronem
- Sałatka capresse
- Sałatka grecka
- Sałatka z tuńczykiem
- Ciepłe bułeczki
Desery:
- Miętowa Panna Cotta z musem jabłkowym
- Crem Brulee
- Crem Brulee kawowy
- Proffiterolles – włoskie ptysie nadziewane bita śmietaną w polewie czekoladowej
- Babeczki z kremem amaretto
- Wybór ciasteczek koktajlowych w papilotkach
- (ciasteczka francuskie, muffiny, kruche babeczki z owocami).
- Wyspa owocowa
Napoje zimne i gorące:
- Kawa świeżo parzona z ekspresu;
- Herbata Dilmah dostępna w wielu smakach
- Dodatki: mleko, cukier biały, brązowy, cytryna;
- Woda mineralna gazowana i niegazowana;
- Soki owocowe w dzbankach: sok pomarańczowy, jabłkowy, porzeczkowy
Jesteśmy otwarci na Państwa pomysły podczas sporządzania menu.